Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Psi Ops



Η χρυσή εγχάρακτη πλάκα του Pioneer 11 [1973]

Τα δεκάδες σενάρια τα οποία κυκλοφορούν ευρέως στο Νετ, και αφορούν την τύχη της σορού του Osama, είναι φανερό πως αποτελούν μέρος των ψυχολογικών επιχειρήσεων της CIA, με απώτερο στόχο την απόκρυψη απο την διεθνή κοινή γνώμη, του γεγονότος οτι η σορός του μάρτυρα δεν ποντίστηκε -σύμφωνα με τις επιταγές του Ισλάμ- πραγματικά στον Ινδικό ωκεανό, αλλά διατηρείται σε άψογη κατάσταση [αν εξαιρέσουμε τα τραύματα απο τις βολίδες τις οποίες δέχτηκε] σε κρυογονικό θάλαμο της NASA, αναμένοντας την ολοκλήρωση της κατασκευής του διαστημικού σκάφους Πρωτοπόρος 14 [Pioneer 14].
Οι πηγές μας στην NASA μας αποκάλυψαν, εκτός της ημερομηνίας εκτόξευσης του οχήματος, το σύνολο του επιστημονικού υλικού, αλλα και του φορτίου το οποίο θα φέρει το σκάφος. Ο πύραυλος φορέας, Θα είναι ο Ares 2 ,το πιό εξελιγμένο δηλαδή μοντέλο πυραύλου φορέα που διαθέτει αυτή τη στιγμή ο πλανήτης. Η χρήση αυτού του φορέα, αναμένεται να δώσει στο έξι μετρικών τόνων σκάφος την εντυπωσιακή για τα μέχρι τώρα διαστημικά δεδομένα, ταχύτητα των 420 Km/sec. Η ταχύτητα αυτή, θα επιτρέψει στο σύστημα μητρικού σκάφους-βολιστήρα να φτάσει στον απόστασης 11.4 ετών φωτός προορισμό του, ο οποίος είναι το ηλιακό σύστημα του Προκύωνα [διπλό άστρο] σε περίπου 8100 χρόνια. Για τη λειτουργία των επιστημονικών του οργάνων, των υπολογιστών του, και την επικοινωνία του με τη Γή, το μητρικό σκάφος θα είναι εφοδιασμένο με τέσσερις γεννήτριες ραδιοισοτόπων συνολικής ισχύος 50 κιλοβάτ. Στον επιστημονικό εξοπλισμό θα περιλαμβάνονται επίσης: πέντε αισθητήρες αναφοράς, εκ των οποίων οι δύο ηλιακοί, καθώς και τρείς αστρικοί, προσανατολισμένοι σε τρία διαφορετικά άστρα. Επίσης, όργανα μελέτης του διαπλανητικού και των πλανητικών μαγνητικών πεδίων, των κοσμικών ακτίνων, της ζώνης παύσης της ηλιόσφαιρας, όργανα μέτρησης της μάζας, του μεγέθους, του φωτισμού, και της ταχύτητας των διαστρικών σωματιδίων, φωτομηχανές, μετρητές φόρτισης, αναλυτές πλάσματος και πολλά άλλα. Για τη ρύθμιση της ταχύτητας και της αυτοπεριστροφής του οχήματος [6.2 rpm] διατίθενται πέντε ζεύγη προωθητών αερίου.
Εκτός της σορού του εκλιπόντα, [το κυρίως δηλαδή φορτίο] το όχημα θα μεταφέρει στο κοντινό μας -διπλού άστρου- ηλιακό σύστημα, και πιθανόν στις εσχατιές του Γαλαξία μας [αν δεν πετύχει τον στόχο του να τεθεί σε τροχιά] μιά χρυσή πλάκα [στα πρότυπα του Pioneer 11] στην οποία θα είναι χαραγμένα τα υψηλότερα πνευματικά μηνύματα του μουσουλμανικού πολιτισμού, τα οποία απευθύνονται σε όλες τις νοήμονες μορφές ζωής στο Σύμπαν.
Συγκεκριμένα, στην χρυσή πλάκα θα απεικονίζονται μερικές ανθρώπινες φιγούρες, δύο φορητά αντιαρματικά συστήματα, και μιά στολή μάρτυρα αυτοκτονίας κατασκευασμένη παραδοσιακά, με καρφιά, μπουλόνια, εκρηκτικά και φυσικά πυροκροτητή.
Η ανδρική μορφή, γενειοφόρος, ενδεδυμένη ακριβώς όπως συνήθιζε ο Osama, με kalashnikov στο αριστερό της χέρι, ενώ με το δεξί, με υψωμένο το δείκτη στο ύψος των ματιών, περιγράφει με χαρισματικό τρόπο τις αλήθειες της διδασκαλίας του Προφήτη.

Στο φόντο, απεικονίζονται δύο ουρανοξύστες, με τον έναν να φλέγεται ήδη, ενώ ένα μεγάλου μεγέθους αεροσκάφος πλησιάζει τον δεύτερο. Στο δεξί μέρος της πλάκας, απεικονίζονται επίσης, πέντε γυναικείες φιγούρες ενδεδυμένες τη παραδοσιακή ισλαμική μπούργκα, και 32 ακόμη φιγούρες παιδιών, οι περισσότερες στο πλάι, άλλες στην αγκαλιά, και λίγες ακόμη οι οποίες μπουσουλάνε μπροστά στα πόδια των γυναικών. Στην εγχάρακτη πλάκα, εκτός των άλλων, απεικονίζεται η θέση και η απόσταση της Γής απο τον Ήλιο και τους υπόλοιπους πλανήτες, εκπεφρασμένες σε αστρονομικές μονάδες -σε δυαδικό αριθμητικό σύστημα, καθώς και η σχετική θέση του Ήλιου με τα κυριότερα φωτοπαλλόμενα άστρα του Γαλαξία μας, όπως και με το κέντρο αυτού.
Εξετάζεται η πιθανότητα, να χαρακτούν επίσης, η απόσταση απο τη Μέκκα εως τη Μεδίνα, η ακριβής τοποθεσία της τελευταίας κατοικίας του μάρτυρα στο Πακιστάν, καθώς και η θέση της σπηλιάς στην οποία έζησε για μερικούς μήνες στο Αφγανιστάν. Αποθηκευμένες σε ηχητική μορφή, σε δίσκο βινυλίου -μαζί με το μέσο αναπαραγωγής- θα υπάρχουν εγγεγραμμένες όλες οι ομιλίες του μάρτυρα όπως αυτές μεταδόθηκαν απο το Al Jazeera. Επίσης, σε πλήρη οπτικοακουστική μορφή, εγγεγραμμένες σε σκληρό μαγνητικό δίσκο.

Η εκτόξευση προβλέπεται να πραγματοποιηθεί [για ευνόητους λόγους] σε καθεστώς άκρας μυστικότητας, παρουσία του πρώην προέδρου των Ε.Π.Α. George W. Bush την 11η Σεπτεμβρίου 2011, στο κέντρο εκτόξευσης της αεροπορικής βάσης Vandenberg της California.